Pikalaina

Pikalaina – Nopeasti laina tilille

Pikalaina on vakuudettomista lainoista nopeiten tilille maksettava lainatuote. Jos siis tarvitset mahdollisimman pian muutaman satasen lainan, on pikalaina valintasi.

Pikalainalle ominaista on nopea saatavuus sekä kiinteä takaisinmaksuaika. Lainasummat ovat yleensä 50 eurosta ylöspäin, pääsääntöisesti noin 4000 euroon asti.

Parhaimmillaan pikalaina maksetaan tilillesi 15 minuutin sisään lainanhausta. Pääsääntöisesti tilitys tapahtuu saman vuorokauden aikana.

Sekä pienemmissä että suuremmissa summissa suosittelemme Haenyt.fi pikalainaa.

Kuinka paljon pikalainaa voi saada?

Pikalainaa on mahdollista saada aina 50 eurosta ylöspäin, palvelusta riippuen. Uusille asiakkaille tarkoitettuja, korottomia pikalainoja ei tällä hetkellä ole tarjolla.

Myönnettävän pikalainan suuruuteen vaikuttaa muun muassa henkilön ikä. Pääsääntöisesti yli 20-vuotiaat saavat isompia pikalainoja.

Miten takaisinmaksu tapahtuu?

Pikalaina maksetaan takaisin yleensä tasaerissä ja lainalla on kiinteä takaisinmaksuaika. Jos kyseessä on pieni, muutaman satasen laina, maksueriä saattaa olla ainoastaan 1 kappale.

Laina-aika vaihtelee aina viikosta jopa useampaan vuoteen.

Mistä pikalainan kulut koostuvat?

Kulurakenne riippuu lainapalvelusta, mutta pääsääntöisesti kulut koostuvat kuukausikorosta ja mahdollisesta tilinhoitomaksusta.

Osa lainapalveluista ei peri kuukausittaista tilinhoitopalkkiota, vaan kulut koostuvat ainoastaan korosta. Pikalainojen kulurakenne on erittäin selkeä.

Lisätietoa pikalainoista tarjoaa muun muassa Ninnin Pikalaina.

Pikalainaa tarjoavat palvelut

Haenyt.fi

Haenyt.fi

Haenyt.fi – Kilpailutettua lainaa 500 – 60 000 euroa Haenyt.fi on uusi suomalainen Lahdesta käsin toimiva lainanvälittäjä, johon voit lähettää sisään lainankilpailutuspyynnön ilmaiseksi muutamassa minuutissa! Haenyt.fin kautta voit saada vippimarkkinoiden halvimman kulutusluoton heti käyttöösi. Vippihakemuksen voi jättää mihin kellon aikaan tahansa ja niitä käsitellään nopeasti – saat ensimmäiset tarjoukset jo hetkessä sähköpostiin. Haenyt.fi palvelun käyttäminen on …
Lue lisää »

Lainasto

Lainasto

Lainasto lainaa 100 – 3000 € jopa usean vuoden maksuajalla Lainaston palvelusta voit hakea lainaa jopa 3000 euroa ja voit valita sinulle sopivimman lainan kahden lainatuotteen joukosta. Lainaston lainatuotteita ovat vippi ja joustoluotto. Lainaston jatkuvasta 3000 euron joustoluotto soveltuu jatkuvaan käyttöön, sen sijaan vippi on kertanostoinen. Lainasto lyhyesti Valitse lainalle jopa 54 kuukauden maksuaika. Lainan …
Lue lisää »