Pikalaina

Pikalaina – Nopeasti laina tilille

Pikalaina on vakuudettomista lainoista nopeiten tilille maksettava lainatuote. Jos siis tarvitset mahdollisimman pian muutaman satasen lainan, on pikalaina valintasi.

Pikalainalle ominaista on nopea saatavuus sekä kiinteä takaisinmaksuaika. Lainasummat ovat yleensä 50 eurosta ylöspäin, pääsääntöisesti noin 2000 euroon asti.

Parhaimmillaan pikalaina maksetaan tilillesi 15 minuutin sisään lainanhausta. Pääsääntöisesti tilitys tapahtuu saman vuorokauden aikana.

Hakiessasi alle 2000 euron pikalainaa, suosittelemme tutustumaan Ferratumin Joustavaan. Suuremmissa summissa suosittelemme Haenyt.fi pikalainaa.

Kuinka paljon pikalainaa voi saada?

Pikalainaa on mahdollista saada noin 50 – 2000 euroa, palvelusta riippuen. Uusille asiakkaille tarkoitettuja, korottomia pikalainoja tarjotaan muun muassa 300 – 2000 euron summilla.

Myönnettävän pikalainan suuruuteen vaikuttaa muun muassa henkilön ikä. Pääsääntöisesti yli 20-vuotiaat saavat isompia pikalainoja.

Miten takaisinmaksu tapahtuu?

Pikalaina maksetaan takaisin yleensä tasaerissä ja lainalla on kiinteä takaisinmaksuaika. Jos kyseessä on pieni, muutaman satasen laina, maksueriä saattaa olla ainoastaan 1 kappale.

Laina-aika vaihtelee aina viikosta jopa vuoteen. Vuoden pikalainoissa on yleensä 6 maksuerää, eli lainaa maksetaan takaisin 2 kuukauden välein.

Mistä pikalainan kulut koostuvat?

Kulurakenne riippuu lainapalvelusta, mutta pääsääntöisesti kulut koostuvat kuukausikorosta ja mahdollisesta tilinhoitomaksusta.

Osa lainapalveluista ei peri kuukausittaista tilinhoitopalkkiota, vaan kulut koostuvat ainoastaan korosta. Pikalainojen kulurakenne on erittäin selkeä.

Lisätietoa pikalainoista tarjoaa muun muassa Ninnin Pikalaina.

Pikalainaa tarjoavat palvelut

Ferratum

Ferratum

Ferratum tarjoaa sekä joustoluottoa että kulutusluottoa Ferratum on vakavarainen lainapalvelu, josta on mahdollista hakea sekä joustoluottoa että kulutusluottoa. Ferratum Joustava on joustoluotto, jonka luottoraja on 4000 euroa. Ferratum Joustavassa ensimmäinen laina on koroton ja kuluton 30 vuorokautta. Jos tarvitset 100 – 4000 euron lainaa, ja olet Ferratumille uusi asiakas, on Ferratum Joustava sinulle sopiva vaihtoehto. …
Lue lisää »

Haenyt.fi

Haenyt.fi

Haenyt.fi – Kilpailutettua lainaa 500 – 60 000 euroa Haenyt.fi on uusi suomalainen Lahdesta käsin toimiva lainanvälittäjä, johon voit lähettää sisään lainankilpailutuspyynnön ilmaiseksi muutamassa minuutissa! Haenyt.fin kautta voit saada vippimarkkinoiden halvimman kulutusluoton heti käyttöösi. Vippihakemuksen voi jättää mihin kellon aikaan tahansa ja niitä käsitellään nopeasti – saat ensimmäiset tarjoukset jo hetkessä sähköpostiin. Haenyt.fi palvelun käyttäminen on …
Lue lisää »

Vivus

Vivus

Vivus lainaa vakuudetta 300 – 600 € Tiesitkö, että Suomen tunnetuin Vivus päivitti tuotteensa? vippiä voi hakea 300 – 600 euroa ja hakeminen on erittäin helppoa; kaikki tapahtuu netissä. Vivuksen vippi on haettavissasi, jos olet vähintään 20-vuotias ja omaat puhtaat luottotiedot. Maksuaikaa lainalle Vivus tarjoaa 4 kuukautta. Vivus on Pohjois-Euroopan johtavia lainayrityksiä ja on myöntänyt …
Lue lisää »

Ege Finance

Ege Finance

Ege Finance tarjoaa lainaa netissä 50 – 150 euroa Tarvitsetko lainaa nopeasti käyttöösi? Ege Finance tarjoaa hakijalle selkeän lainahinnaston avulla edullista pikalainaa 50 – 150 euroa. Kannattaa tutustua myös Ege Financen tarjoamiin etuihin, joita asiakkaille on tarjolla. Ege Financen 50 – 150 euron lainan kulut ja korot ovat erittäin kilpailukykyiset, jos niitä vertaa netin muihin …
Lue lisää »

Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha ei toistaiseksi myönnä uusia lainoja. Näytä aktiiviset lainapalvelut tästä: Lainavertailu Ostosraha – Suomen nopein lainantarjoaja netissä Ostosrahan suositusta lainapalvelusta saat lainaa heti käyttöösi. Ostosraha on kulutusluotto jota voit hakea helposti verkkohakemuksella. Lainaa voi hakea aina 400 eurosta jopa 3000 euroon asti. Kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Ostosrahan kulutusluotto on nopea, kulutusluottohakemukset käsitellään noin …
Lue lisää »