Luottoa netistä moneen tarpeeseen

Luottoa on mahdollista saada netistä jopa 50 000 euroa. Voit tarpeesi mukaan valita, minkälaista luottoa haet. Karkeasti luotot voidaan tyypiltään jakaa pikalainoihin, kulutusluottoihin ja joustoluottoihin. Näiden lisäksi yksi luottotyyppi on vertaislaina, mutta käytännössä kaikki vertaislainat ovat kulutusluottoja. Lisää vertaislainoista voit lukea esimerkiksi Tuntitilin vertaislaina-artikkelista.

Miten sitten eri luottotyypit eroavat toisistaan? Lyhyesti erot koostuvat laina-ajoista, takaisinmaksuperiaatteista sekä lainasummista. Alla on tarkemmin esitelty eri luottojen ominaisuuksia.

Joustoluotto – Keskisuuri luotto joustavalla laina-ajalla

Joustoluotto on saanut nimensä jostavasta takaisinmaksuajasta. Joustoluotolle ominaista on, että asiakas voi maksaa lainaa takaisin itselleen sopivissa erissä. Luottopalvelu antaa luotolle minimilyhennysmäärän ja asiakas voi maksaa takaisin joko kyseistä minimierää tai enemmän, jos oma talous sen mahdollistaa.

Joustoluotto on jatkuva luotto, eli myönnettyä joustoluottoa voi käyttää uudelleen ja uudelleen, myönnetyn nostorajan puitteissa. Sinun ei siis tarvitse joka kerta hakea luottoa uudestaan, vaan voit tehdä nostoja jo myönnetyltä luotolta. Maksaessasi luottoa pois, palautuu maksettu summa taas käyttöösi joustoluottotilille.

Suosittelemme hyödyntämään Ferratumin joustoluottotarjouksen. Uudet asiakkaat saavat ensimmäiesn noston täysin kuluitta 30 vuorokaudeksi käyttöönsä. Edun voit hyödyntää alla olevasta linkistä:

 

Ferratum
Joustoluotto
Ferratum
21v
1kk - 54kk
2000 - 3159 €
Lainaa saatavilla 10 - 2 000 €
Nimelliskorko20,00 %
Nostoprovisio0,00 %
Tilinhoitomaksu0,00 €
Uusille kuluton laina 30 vuorokaudeksi
Luottoa 2000 € asti, josta nostat lainaa sopivissa erissä
Jatkuva luotto on käytössäsi 24h
Ei piilokuluja

Kulutusluotto – Suurempi luotto kiinteällä laina-ajalla

Kulutusluotto on summaltaan yleensä suurin tarjottava luotto. Kulutusluottoa voi palvelusta riippuen saada jopa 50 000 euroa. Kulutusluotolle ominaista on kiinteä luottosumma sekä kiinteä takaisinmaksuaika. Näiden perusteella syntyy kiinteä kuukausierä luotolle.

Kulutusluotto on selkeä kokonaisuus, jossa maksuerät pysyvät ennustettavissa alusta loppuun asti. Jos haluat luottoa selkein ehdoin, suosittelemme valitsemaan kulutusluoton.

Kulutusluotto on helppo hakea esimerkiksi Haenyt.fi palvelun kautta. Palvelu kilpailuttaa hakemuksesi usealla luotottajalla, ja saat edullisimman kulutusluoton yhdellä hakemuksella:

 

Haenyt.fi
Kulutusluotto
Haenyt.fi
20v
1v - 15v
2168 - 2733 €
Lainaa saatavilla 500 - 50 000 €
Nimelliskorko4,50 - 20,00 %
Nostoprovisio0,00 %
Tilinhoitomaksu0,00 €
Suomen kattavin lainanvälittäjä
Palvelu on turvallinen käyttää
Saat useita lainatarjouksia sähköpostiisi
Haenyt.fi -palvelulle on myönnetty korkein AAA -luottoluokitus

Pikalaina – Nopeasti myönnettävä, pieni luotto

Pikalaina on nimensä mukaisesti nopeasti saatavilla oleva laina. Pikalaina on mahdollista saada tilille jopa muutamassa minuutissa hakemuksen täytön jälkeen. Pikalaina on summaltaan pieni, usein joitakin satoja euroja.

Laina-aika vaihtelee, palvelusta riippuen, pikalainoissa aina viikosta jopa vuoteen. Pikalainalle ominaista on myös kulutusluotoille tyypillenen kiinteä takaisinmaksuaika ja kuukausierät.

Suosittelemme tällä hetkellä tutustumaan Suomilimiitin pikalainaan. Uutena asiakkaana saat 2000 € luoton täysin koroitta ja kuluitta jopa 60 vuorokaudeksi:

 

Ei hakutuloksia